woensdag 23 juni 2010

"dat kan ik zelf ook"... of niet?

Ik heb vandaag weer zo'n prachtige webshop gevonden, dankzij jokemijn. Ze hebben daar allemaal speciale kleedjes in heel verschillende modellen.

En let vooral ook eens op de namen!

Als ik zo'n kleedjes dan zie, denk ik al snel: dat kan ik zelf ook wel! Hebben jullie dat ook? Of als ik ga shoppen, jammer genoeg vergeet ik dan achteraf wat ik zo mooi of speciaal vond, en kan ik het dus niet meer namaken. Onlangs heb ik in de Kringwinkel van Willebroek een pakketje oude Knipmode's gekocht, waarin onder andere een overzicht stond van "Little Black Dresses", wel tien verschillende modellen. Natuurlijk een beetje gedateerd, maar met een wat zwierigere rok onderaan, moet dat wel lukken, denk ik.
Ik zal mij er "binnenkort" eens aan zetten!

En deze webshop wil ik jullie ook niet onthouden. Spijtig genoeg in dezelfde prijsklasse als bovenstaande, maar zo schoon! Rood met witte stipjes schreef er hier ook al eens over.

2 opmerkingen:

  1. Dat zien er hele leuke kleedjes uit, bedankt voor de tip! Ik ga direct eens kijken :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wist niet dat je ook blogde :), wat leuk! En veeeeeeeeeel mooie jurkjes en ik ken het syndroom ook :) Maar veel dromen en als de helft dan gemaakt wordt zit ik ook al ver :)

    BeantwoordenVerwijderen